Iklan Bawah Navigasi

Chord Gitar LOSSKITA - Lilakno Lungaku Chord Dasar dari Kunci C

 Intro : F G Em Am F G C

C Em Aku ora nyongko bakal ngene akhire F G C Dadi mlaku dewe-dewe F G C G/B Am Mergo tresno raiso dipeksakno F G C Ati ikhlas lan nrimo legowo (*) C Em Senajan kowe lungo dongaku tetep isih ono F G C Mugo kowe tambah bahagio F G C G/B Am Mantepke atimu kowe kudu percoyo F G C Tanpo aku kowe tetep iso F G Mugo oleh restune wong tuo (Reff) F G Em Am Lilakno lungaku lurusno dalan mlakumu F G C Rabakal tak ganggu urusanmu F G Em Am Mlaku dewe-dewe koe wes karo liyane F G C Mugo gusti maringi restune (Melody) F G Em Am F G C (2×) Kembali ke (*) (**) F G Em Am Lilakno lungaku lurusno dalan mlakumu F G C Rabakal tak ganggu urusanmu F G Em Am Mlaku dewe-dewe koe wes karo liyane F G C Mugo gusti maringi restune (kembali ke (**)) F G C Mugo gusti maringi restune F G C Mugo gusti maringi restune

Belum ada Komentar untuk "Chord Gitar LOSSKITA - Lilakno Lungaku Chord Dasar dari Kunci C "

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel